top of page
bg.jpg

INTREBARI 

FRECVENTE

bg.jpg
 • Ce genuri muzicale interpretează Kony Band?
  La Kony Band, ne mândrim cu abilitatea noastră de a interpreta o varietate largă de genuri muzicale, inclusiv muzică populară, muzică de petrecere, pop, rock, blues, retro (atât naționale cât și internaționale), orientale, grecești, macedonene și gypsy. Vă invităm să vizitați pagina noastră " REPERTORIU " pentru a explora diversitatea pieselor noastre.
 • Cum pot rezerva Kony Band pentru un eveniment?
  Pentru a rezerva trupa Kony Band, vă rugăm să inițiați contactul prin trimiterea unui e-mail la konyband@gmail.com, să ne scrieți un mesaj pe conturile noastre de socializare sau să ne sunați direct la 0723 343 866. O discuție telefonică este esențială pentru a vă oferi o propunere personalizată. Rezervarea datei se poate face pe o perioadă de 2-3 zile fără costuri, dar pentru finalizarea rezervării este necesar să semnați un contract și să achitați un avans.
 • Cât timp durează un spectacol live al trupei Kony Band la un eveniment?
  Kony Band are onoarea de a cânta pe întreaga durată a majorității evenimentelor la care participăm. Suntem renumiți pentru a avea unele dintre cele mai scurte pauze dintre trupele din România, oferind un spectacol care curge lin și care se adaptează perfect momentelor cheie ale serii. Tranzitiile noastre de energie sunt fin reglate pentru a maximiza distracția și angajamentul invitaților, fără a fi deranjante.
 • Cum se adaptează Kony Band la diferitele tipuri de evenimente și audiențe?
  Kony Band este o trupă extrem de versatilă și adaptabilă, capabilă să răspundă cerințelor unice ale fiecărui tip de eveniment și să se conecteze cu audiențe de toate vârstele. Cu un repertoriu bogat și diversificat, suntem pregătiți să facem față oricăror situații care pot apărea la un eveniment, fie că este vorba de o nuntă, un botez, o petrecere corporativă sau orice alt tip de sărbătoare. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a citi și de a se conecta cu publicul, asigurându-ne că fiecare moment muzical este în perfectă armonie cu atmosfera și energia evenimentului. Indiferent de grupul de vârstă al invitaților sau de specificul evenimentului, noi ne angajăm să oferim o experiență muzicală de neuitat, personalizată pentru a satisface toate gusturile și așteptările.
 • Există taxe ascunse sau costuri suplimentare la semnarea contractului cu Kony Band?
  Transparența este unul dintre principiile noastre fundamentale la Kony Band. Spre deosebire de alte trupe, noi includem toate costurile, cum ar fi transportul și cazarea, în prețul final. Acest lucru înseamnă că prețul pe care îl discutăm și îl convenim de la început este totalul pe care îl veți plăti, fără surprize sau costuri ascunse. Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență cât mai plăcută și lipsită de griji, așa că ne asigurăm că toate detaliile sunt clarificate și convenite în avans.
 • Cum putem oferi feedback sau scrie o recenzie după un eveniment cu Kony Band?
  Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, deoarece ne ajută să ne îmbunătățim și să oferim experiențe muzicale și mai captivante. După eveniment, vă încurajăm să lăsați o recenzie pe pagina noastră de Facebook sau Google la secțiunea "Recenzii". Aceste recenzii sunt valoroase nu doar pentru noi, ci și pentru viitorii clienți care doresc să cunoască experiențele altor miri cu trupa noastră. Apreciem sincer fiecare cuvânt și ne străduim să folosim feedback-ul primit pentru a continua să creștem și să evoluăm.
 • Ce lungime de timp necesită Kony Band pentru pregătirea și instalarea echipamentului înainte de eveniment?
  Timpul necesar pentru instalarea și pregătirea echipamentului nostru variază în funcție de complexitatea evenimentului. În mod obișnuit, avem nevoie de aproximativ 3-4 ore pentru a ne asigura că totul este perfect configurat și pregătit pentru a oferi cea mai bună experiență muzicală. Echipa noastră tehnică este eficientă și atentă la detalii, asigurându-se că totul este pregătit la timp și fără a perturba desfășurarea evenimentului.
bottom of page